Home » Picerija Zrenjanin

DOBRODOŠLI NA STRANICU

Picerija Zrenjanin - Vaša omiljena destinacija za ukusne pice

Dobrodošli u piceriju u sklopu restorana Domaćin - vaš omiljeni izbor za ukusne pice u Zrenjaninu!

Naša picerija, smeštena u samom srcu Zrenjanina, pruža vam vrhunski kvalitet i bogat ukus u svakom zalogaju. U okviru restorana Domaćin, već dugi niz godina zadovoljavamo apetite naših vernih mušterija.

Ponuda pica u Zrenjaninu?

Kaprićoza

Kačkavalj, pelat, šunkarica, šampinjoni, origano, masline.

Mađarica

Pelat, kačkavalj, šunkarica, šampinjoni, kulen, feferoni

Kalcona Kaprićoza

Kaprićoza pica u zatvorenom testu.

Bolonjeze pica

Pelat, kačkavalj, bolonjeze nadev, rukola

Vojvođanska

Pelat, kačkavalj, šunkarica, pečena slanina,origano, masline, rukola, pavlaka

Fungi

Pelat, kačkavalj, ekstra pečurke, origano, masline, rukola

Vegetariana

Pelat, tikvica, patlidžan, paprika, šargarepa, paradajz, biljni sir, origano, masline, rukola

Margarita

Pelat, mocarela, kačkavalj

Kalcona Bolonjeze

Zatvorena bolonjeze pica

U Piceriji Zrenjanin, posvećeni smo pružanju izvrsne usluge i ispunjavanju vaših očekivanja kada je reč o pici. Naš tim stručnih pica majstora vredno radi kako bi svaka pica bila savršena – hrskava korica, sočno punjenje i bogat ukus.

Naša picerija je poznata po raznovrsnosti i bogatstvu opcija na meniju. Bez obzira da li preferirate mesne, vegetarijanske ili morske specijalitete, imamo pice koje će vas oduševiti. Naši kreativni kuvari pažljivo biraju sveže sastojke kako bi obezbedili najbolji mogući kvalitet. Svi sastojci su pažljivo pripremljeni i savršeno uklopljeni kako bi stvorili harmoničan spoj ukusa.

Uz pice, nudimo i razne priloge i salate koji će upotpuniti vaš obrok. Naša ponuda takođe obuhvata osvežavajuće napitke i dezerte za one koji žele završiti obrok slatkom notom.

Pored izvrsne hrane, naša picerija u sklopu restorana Domaćin pruža prijatnu i opuštajuću atmosferu. Prostor je uređen sa pažnjom kako biste se osećali dobrodošlo i opušteno dok uživate u obroku sa porodicom i prijateljima.

Vaša Picerija Zrenjanin - vaša destinacija za savršenu picu u Zrenjaninu!

Posetite nas danas i doživite neodoljive ukuse koje pruža Picerija Zrenjanin u sklopu restorana Domaćin. Naš prijateljski tim će vas dočekati sa osmehom i obezbediti da se osećate kao kod kuće. Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa najnovijim ponudama i akcijama.